Kerstpakket, cadeau of relatiegeschenk

Totalisnaturales verzorgt op maat gemaakte geschenken met natuurzuivere producten. Of het nu voor de kerst, verjaardag, relatiegeschenk of bruiloft is, je bent bij ons aan het goede adres. We hebben mogelijkheden voor verschillende budgetten, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Al onze producten zijn ambachtelijk en duurzaam vervaardigd. De bijzondere producten zijn zonder gewasbeschermingsmiddelen, chemische conserveringsmiddelen geproduceerd. Een uniek cadeau of pakket samenstellen? Bel, mail, of neem contact op via het contactformulier.

 

Presentaties en lezingen

TotalisNaturales kan ook benaderd worden voor het geven van presentaties en lezingen over bijenhouden en/of jacht. We kunnen dat combineren met een proeverij van honing en/of wild producten. Leuk voor een vereniging of club.

Afspraken of meer informatie via sonja@totalisnaturales.nl

 

Bezoek van scholen en kinderopvang

De bij en jij: Laat de imker je alles vertellen over bijen en ga samen in een bijenkast kijken. Proef van de verschillende soorten honing en knutsel je eigen bij.

In de periode mei-september is het mogelijk om met een klas/ groep langs te komen voor een bezoek aan de imkerij. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen wordt het programma aangepast. Voor beschermende kleding wordt gezorgd, trek wel een lange broek en dichte schoenen met sokken aan.

Afspraken of meer informatie via sonja@totalisnaturales.nl

Op de menukaart van de Hoeksche Waard bij Diversen Lokaal vind je ons ook terug. Leuk om met subsidie een bezoekje te brengen.

 

Bestuiving

TotalisNaturales neemt ook bestuivingsopdrachten aan. We doen dit op beperkte schaal en alleen in open ruimte, het welzijn van onze bijen is hierin leidend. We hanteren de NBV tarieven.

 

Zwermen

Voor het melden van zwermen verwijzen we je graag door naar de Imkersvereniging Hoeksche Waard www.imkersvereniginghw.nl/contact

 

Ecologische vragen

Voor ecologische vraagstukken: www.totalisecolares.nl