Introductie

In deze webshop vind je alleen natuurzuivere producten welke op een verantwoorde manier zijn verbouwd, geteeld of zijn geoogst uit de natuur. Wij gebruiken in dit proces geen kunstmest, landbouwbeschermingsmiddelen of tijdens de verwerking geen kunstmatige conserveringsmiddelen. Kortom bij ons krijg je puur natuur.

Ook denkt TotalisNaturales na over haar verpakkingsmaterialen, we proberen het plasticgebruik zo veel mogelijk te minimaliseren en daar waar mogelijk bijvoorbeeld reeds eerder gebruikt plastic te hergebruiken. Echter omdat we met voedingswaren werken ontkomen wij soms niet aan het gebruik hiervan.

TotalisNaturales produceert haar producten op een klimaat neutrale wijze waarmee ze haar ecologische voetafdruk zoveel mogelijk minimaliseert. TotalisNaturales maakt gebruik van zonne-energie en andere natuurlijke hulpbronnen. 

Omdat wij seizoensgebonden producten produceren op kleine schaal en ambachtelijk bereid, is soms niet alles altijd voorradig. Je bent daarentegen wel verzekerd van goede kwaliteit.

Oh ja mocht iets niet naar je zin zijn, benader ons dan gewoon, zodat wij eventuele klachten kunnen verhelpen. Wij van TotalisNaturales zijn namelijk klantvriendelijk.

Wij leven van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft, graag laten wij u hiervan meegenieten.

Veel shop plezier.

Honing Bijenproducten en Streekproducten

Lokale Honing

Onze bijenkasten staan verspreid over de Hoeksche Waard, in de polders maar ook in de grienden. Op deze plekken verzamelen de bijen van TotalisNaturales heerlijke honingsoorten.

Honing Strandja

Uit het prachtige Strandja hebben wij verschillende mono florale honingen voor u met allemaal een unieke smaak.

Honing Plus

Aan bloemenhoning hebben we verschillende moestuinproducten, kasproducten of wildplukproducten toegevoegd. Honing Plus is erg lekker in de thee of te gebruiken in de keuken om mee te koken. Laat je verrassen door deze combinatie van prachtige natuurproducten.

Bijenproducten

Streekproducten

Bijen voor Eeuwig

Overige producten

In de winkel beschikbaar

Niet al onze producten zijn via de webshop verkrijgbaar. Ganzenvlees is op afraak leverbaar in de winkel. Ook verschillende streekproducten zijn verkrijgbaar in de winkel. Deze is iedere vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur open.